Kaart Spanje Costa Brava

Opzoek naar kaart Spanje Costa Brava? Barcelona is de hoofdstad van de Spaanse regio Catalonië. Hoewel Barcelona zelf al veel te bieden heeft, is het ook leuk om vanuit deze stad dagtrips te maken. Daarbij kan worden gedacht aan een route langs de kust. Onderweg kan dan gebruik worden gemaakt van de kaart Spanje Costa Brava. Deze Costa Spanje kaart toont:

  • de stranden
  • de badplaatsen
  • de infrastructuur

Grotere kaart weergeven

Costa Brava kaart

Om een idee te krijgen van de regio is een landkaart Spanje erg handig. Deze is makkelijk in- en uit te zoomen. Zo kunt u een algemeen beeld krijgen van hoe het kustgebied eruit ziet. Daarnaast biedt deze website ook diverse kust Spanje kaarten en natuurlijk een meer specifieke kaart als de kaart Spanje Costa Brava. Deze kaart van de Costa Spanje geeft in detail weer waar de stranden gelegen zijn en welke faciliteiten ieder strand biedt. Zo vindt u op de kaart iconen die aangeven waar u kunt surfen, kunt dineren of een parasol kunt huren. Op die manier kunt u kiezen voor een rustig strand waar nauwelijks toeristen komen of juist voor een strand met een mooie boulevard waar u kunt flaneren en keuze heeft uit tientallen cafés, restaurants en diverse amusementscentra.

Badplaatsen in de Costa Brava

Naast het populaire Barcelona kent de Costa Brava nog vele andere plaatsen met prachtige stranden. Op de Costa Spanje kaart zijn werkelijk alle badplaatsen aangegeven. Grote badplaatsen als Lloret de Mar en Blanes, die jaarlijks vele Nederlandse toeristen aantrekken, maar ook de kleinere als Gerona en Calella kunt u terugvinden op de kaart van Spanje Costa Brava.

Met de kaart naar het strand

De Costa Brava is op verschillende manieren te bereiken. Met de auto is het ongeveer 16 uur rijden. Daarnaast is de Costa Brava ook makkelijk te bereiken met het vliegtuig. Op de vliegvelden Spanje kaart ziet u hoe het vliegveld van Barcelona ligt ten opzichte van de stranden en de badplaatsen. Ook de treinverbindingen aan de Costa Brava zijn goed. Op de Spanje kaarten is het spoorwegennet van de regio te zien. Daarbij kunt u een gebied op de kaart vergroten, zodat u zelfs een indruk krijgt van de aansluitingen met bus of metro. De gehele infrastructuur in de regio is uitstekend in kaart gebracht op de Costa Spanje kaarten, zodat u snel uw route kunt bepalen ongeacht het vervoermiddel waar u mee reist.

Voordelig naar Spanje? Check de goedkoopste vlucht: