Kaart Noord Spanje

Opzoek naar kaart Noord Spanje? Noord Spanje heeft de bezoeker veel te bieden. Of de reis nu voor een weekend is, voor een week of voor veel langer, in de noordelijke regio’s van Spanje zijn eindeloze dagtrips te maken naar steden, natuurparken en stranden. Om makkelijker een idee te krijgen van het veelzijdige aanbod is een kaart Noord Spanje handig om te hebben.

Zo heeft u een overzicht van:

  • de ligging
  • de geografie
  • de stedelijke bebouwing
  • de infrastructuur


Grotere kaart weergeven

Grenzeloos reizen met een Noord Spanje kaart

Een kaart van Noord Spanje zal tonen dat het noorden van het Iberische Schiereiland grenst aan Frankrijk. Het zijn de Pyreneeën die Spanje en Frankrijk van elkaar scheiden. Op de kaart Noord Spanje is ook te zien dat aan de andere kant de regio Galicië aansluit op Portugal. Noord Spanje is daarmee een ideale uitvalsbasis voor wie tijdens zijn vakantie drie landen wil zien.

Spaanse natuur in kaart gebracht

Het noorden van Spanje kent meer neerslag dan het zuiden. Daarom zijn de noordelijke regio’s veel groener dan de zuidelijke regio’s van Spanje. Dit is goed te zien wanneer u een Noord Spanje kaart vergelijkt met een Zuid Spanje kaart. Op de kaarten Noord Spanje die u vindt op deze website ziet u niet alleen waar er bossen, meren of velden zijn, maar kunt u ook goed de verschillen in reliëf zien. De Noord Spanje kaarten zijn bovendien erg gedetailleerd, waardoor ieder bospad in kaart is gebracht. Uren door de bergen en vlaktes wandelen zonder te verdwalen is met deze kaarten haast vanzelfsprekend.

Stadsplattegronden voor overzicht

De Noord Spanje kaarten zijn er in veel verschillende soorten. Zo zijn er ook stadplattegronden van steden als Bilbao of Santander. Ze laten onder andere de stedelijke bebouwing zien, waardoor u weet waar u moet zijn als u houdt van rust of juist centraal en tussen de mensen uw vakantie wilt doorbrengen. Daarnaast bieden deze kaarten uiteraard veel informatie over bezienswaardigheden en faciliteiten.

Wegen van Noord Spanje

De kaarten Noord Spanje tonen alle wegen. Van autosnelwegen tot onverharde wandelpaden, de kaarten geven een uitstekend overzicht van het wegennet in de noordelijke regio’s. Met deze kaarten kunt u makkelijk de pelgrimsroute volgen naar Santiago de Compostela. Te voet, met de auto of het openbaar vervoer, met behulp van de kaarten van Noord Spanje op deze website komt u altijd op uw bestemming aan.

Voordelig naar Spanje? Check de goedkoopste vlucht: